De Praktijk

Het Team

K. Borhani

Mondhygiëniste & praktijkeigenaresse

Mondhygiënist K Borhani profielfotoMondhygiëniste K. (Maryam) Borhani heeft haar studie mondzorgkunde aan de Hogeschool Amsterdam in 2011 met succes afgerond. Zij staat  ruim 10 jaar ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM). Het KRM stimuleert de  deskundigheidsbevordering van mondhygiënisten met hoge, meetbare kwaliteitsnormen op het gebied van bij- en nascholing. Hiermee is ieder behandeling gegrond in de laatste kennis op het gebied van mondzorgkunde.

In de voorbije jaren heeft zij tevens ervaring opgedaan aan het Erasmus ziekenhuis op de afdeling mond- en kaakchirurgie. Daarnaast is zij werkzaam binnen verschillende mondzorgpraktijken als mondhygiëniste.
Naast haar werkzaamheden als mondhygiëniste houdt zij zich sinds 2015 bezig met het verzorgen van voorlichtingsavonden bij kinderopvangcentra en op de basisscholen.

In 2020 kwam de mogelijkheid voorbij om een eigen praktijk te beginnen en deze kans heeft zij met beide handen aangegrepen. Een mooie uitdaging voor de toekomst! Een droom is werkelijkheid geworden en nu heeft zij haar eigen praktijk geopend in de mooiste wijk van Barendrecht.

Ons Tandart N.PeppelenbosN.Peppelenbos: 

Algemeen Tandarts

lid van de vak gerelateerde beroepsvereniging KNMT

BIG-registratie: 79921252003 Spreekt: Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Farsi