Inschrijven

Vul je gegevens in en je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.

We zien je graag in de praktijk!

Diana Amien
Read More
Liefdevol behandeld door de tandarts en mondhygiëniste. Ze waren geduldig en luisteren goed naar je. Ik raad dit zeker aan!
Carla Hoffers
Read More
WOW wat een lieve en kundige vrouwen. Voor iedereen met angst zeker een aanrader!! Ben heel goed geholpen met veel liefde voor hun vak. ..... en zonder pijn! Hoop hier nog lang te komen met (bijna) geen angst meer. Duidelijke uitleg gekregen over de behandeling en kosten (parodontitis) en goede tips en hulpmiddelen meegkregen.
Leendert Rijkers
Read More
Gegokt om naar deze praktijk te gaan en wat een geluk uitstekende praktijk geweldig lieve dames kundig en enorm vriendelijk een dikke 10 zoals je daar wordt geholpen.
Kevin Drijver
Read More
Een mooie, schone praktijk met kundige en vriendelijke mensen.
Faruq Amien
Read More
Geweldige Mondhygienist en tandartspraktijk wat zijn ze menselijk. Ze nemen de tijd verteld wat ze doen en stelt je gerust. Geen praktijk die je van alles aan wil smeren maar een die meedenkt over een goede en logische en betaalbare oplossingen. Je wordt behandeld als een patiënt niet als klant of nummer. Zeker een aanrader. Ook op zaterdag zijn open Ideaal in voor ons. Gratis parkeren 😉
Dineke van Leeuwen
Read More
Daarnet de eerste afspraak gehad met man en kinderen. Professioneel en erg aardige mensen. De praktijk ziet er mooi en zeer netjes uit. Een aanrader!
Aryan de Jonge
Read More
Eindelijk een echte professionele mondhygiënist! Bij de andere praktijk door zg. een preventie assistente? behandeld die zich als mondhygiënist voorgedaan en niet vakkundig behandeld. Goed uitleg over de behandeling, moderne apparaten, waaronder met een speciale camera kijk je mee op het beeldscherm wat er echt aan de hand is in je mond. Nog nooit zo iets ergens gezien. En je gaat met goed gevoel en fris gebit weer weg. Mijn dank is groot en ik zal u zeer zeker aanraden.
Previous
Next